Skip to main content
esg

ESG

Ponúkame Vám poradenstvo vo všetkých oblastiach podľa CSRD smernice, ktorá je 1. 6. 2024 zahrnutá v zákone o účtovníctve.

V dnešnom svete, kde je zodpovedné podnikanie viac než len voľbou, ale nevyhnutnosťou, sme tu, aby sme vám pomohli orientovať sa v komplexnom svete environmentálnych, sociálnych a riadiacich (ESG) štandardov. Preto Vám v tejto oblasti ponúkame poradenstvo, ktoré pomôže vašej spoločnosti na ceste k udržateľnosti a spoločenskej zodpovednosti.

Sme pripravení pomôcť vám zorientovať sa v legislatívnych povinnostiach, identifikovať kľúčové oblasti ESG reportingu a integrovať ESG princípy do vašej podnikovej stratégie, čím dokážete zlepšiť nie len svoje meno, ale aj postavenie na trhu.

ESG môže byť Vašou výhodou!

Zakladáme si na prístupe, ktorý spája pochopenie vašich špecifických potrieb s najnovšími trendmi a osvedčenými postupmi v oblasti ESG. Ponúkame širokú škálu služieb, od analýzy súčasného stavu a identifikácie rizík až po implementáciu stratégií a monitorovanie procesov.


Naše ESG služby

Environmental

  • Analýza uhlíkovej stopy: Poskytujeme podrobnú analýzu a reportovanie vašej uhlíkovej stopy s cieľom znížiť vaše emisie skleníkových plynov.
  • Udržateľné dodávateľské reťazce: Pomáhame vám optimalizovať dodávateľské reťazce, aby boli ekologicky udržateľné.
  • Energetická efektívnosť: Navrhujeme a implementujeme riešenia na zlepšenie energetickej efektívnosti vo vašich prevádzkach.
  • LCA: Posudzovanie životného cyklu produktu umožňuje identifikovať environmentálne dopady produktov alebo služieb v každej fáze ich vývoja. 

Social

  • Pracovné prostredie a bezpečnosť: Konzultujeme a implementujeme najlepšie praktiky na vytváranie bezpečného a inkluzívneho pracovného prostredia.
  • Spoločenská zodpovednosť: Podporujeme vás v rozvoji a realizácii spoločenských projektov a iniciatív, ktoré sú prínosom pre komunitu.
  • Diverzita a inklúzia: Pomáhame vytvárať a implementovať politiky na podporu diverzity a inklúzie v pracovnom prostredí.

Governance

  • Transparentnosť a etika: Pomáhame zlepšiť firemné politiky a postupy na zvýšenie transparentnosti a etického správania.
  • Správa a riadenie spoločnosti: Poskytujeme poradenstvo v oblasti riadenia spoločnosti, zlepšenia správnych štruktúr a postupov.
  • Rizikové manažmenty: Identifikujeme a riadime riziká spojené s ESG, aby sme zabezpečili dlhodobú udržateľnosť a odolnosť vašej spoločnosti.

20240628 EPD Construction product LCA specialist (LCA Academy

20240619 LCA Introduction to embodied carbon and LCA

1723630104392-97d4ed95-15dd-46fa-bf44-cbe2e3277da2_1